Media

Δανάη Μπάρκα: Ανέβηκε on stage με την Έλενα Παπαρίζου και ξεκίνησαν το show- Το απίθανο απόσπασμα!

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκά παρευρέθηκε στην εναρκήρια συναυλία της καλοκαιρινής περιοδείας της Έλενας Παπαρίζου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, με τις δυο τους να... τα σπάνε επί σκηνής!

Η εκρηκτική performer έδωσε, για ακόμα μια φορά, τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, κάνοντας το κοινό της να "παραλύει".

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 τις συναυλίες της για την καλοκαιρινή της περιοδεία, με πλήθος φανατικών θαυμαστών της να την καταχειροκροτούν και να διασκεδάζουν με τις μεγαλύτερες και ξεσηκωτικές επιτυχίες της, τις οποίες και ερμήνευσε on stage. H Δανάη Μπάρκα, η οποία και ανήκει στις φανατικές θαυμάστριές της, από τότε που ήταν και μικρότερη, παρευρέθηκε με την παρέα της στη συναυλία της τραγουδίστριας, με την ίδια να διασκεδάζει απίστευτα.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου την επιτυχία της "Gigolo", ενώ οι δυο τους έδειχναν πανέμορφες επί σκηνής. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου, με όλο το πάνελ να χειροκροτεί την παρουσιάστρια!

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved