Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη στιγμή με τη Δανάη Μπάρκα: «Τα έχασα…»
Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη στιγμή με τη Δανάη Μπάρκα: «Τα έχασα…»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8-06) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα με την οποία έχουν μεγαλώσει μαζί.

Ο ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει με τη Δανάη, όταν εκείνη ήταν ακόμη παιδί.

«Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι, μια εκδρομή στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. και μου λέει «να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;».

«Φυσικά, το ρωτάς;» της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή. Όταν μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα λίγο αλλά νομίζω ότι πέρασε.

Συνήθως πια, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει Χρήστο. Η αγάπη όμως ήταν αγάπη προς μπαμπά όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά», αποκάλυψε.

«Μαζι του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή, γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη.
Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός,που δεν αποκαλύπτει τις σκεψεις και τα συναισθήματα του εύκολα,που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί,που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά,που ειναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη,που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου. Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει,και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα.

Ο Χρήστος μου που όταν παιζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ το άγχος.
Ο Χρήστος που δεν με «γέννησε» αλλά με «αναγέννησε» με την παιδεία του,με την αγάπη του & με την φροντίδα του.

Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε «μπαμπάς» αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβειο του καλύτερου «δεύτερου μπαμπά» του κόσμου.
Ο Χρήστος μου,ο ινφλουενσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου ανθρωπος σ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω!
Να σε χαίρομαι φαδερ ♥️

Σε αγαπώ ! Πάντα,για πάντα,από πάντα 🥰», έχει εξομολογηθεί η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved