Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε on air για τον Χατζηπαναγιώτη: «Τρομάζω με το πόσο τον αγαπάω»
Media

Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε on air για τον Χατζηπαναγιώτη: «Τρομάζω με το πόσο τον αγαπάω»

Για τη Δανάη Μπάρκα και τη στιγμή που τα έχασε με την ερώτησή της, μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή Στούντιο 4.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Πέμπτης (9-06) με τη Δανάη Μπάρκα να δακρύζει on air για εκείνον. Συγκίνησε για μια ακόμη φορά με την εξομολόγησή της.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Χρήστο στις συνεντεύξεις γιατί μετά κλαίω. Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο, ενώ μπορεί να μην σε έχει γεννήσει. Ο Χρήστος δεν είναι ο βιολογικός μου μπαμπάς, ο βιολογικός μου μπαμπάς υπάρχει, τον λατρεύω. Νιώθω πως όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνω πόσο αγαπάω τον Χρήστο, τρομάζω. Λέω δεν γίνεται να έχει δημιουργηθεί ένας τέτοιος πυρήνας και να υπάρχει μεταξύ μας τέτοια αγάπη», είπε η παρουσιάστρια.

Δες το απόσπασμα

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε πει: «Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι, μια εκδρομή στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. και μου λέει «να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;».

«Φυσικά, το ρωτάς;» της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή. Όταν μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα λίγο αλλά νομίζω ότι πέρασε.

Συνήθως πια, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει Χρήστο. Η αγάπη όμως ήταν αγάπη προς μπαμπά όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά», αποκάλυψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved