Media

Βίκυ Καγιά: Οι πρώτες δηλώσεις για το GNTM5: Όλα όσα είπε για τους νέους συνεργάτες της!

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την έναρξη των γυρισμάτων του πέμπτου κύκλου του GNTM, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για τους νέους συνεργάτες της. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας επιστρέφει πιο ανανεωμένο και φρέσκο από ποτέ, ενώ αυτό που υπόσχεται είναι να φέρει ένα νέο "αίμα" στη μόδα του σήμερα.

Η Βίκυ Καγιά, η διάδημη fashion expert, επιστρέφει στον ρόλο της παρουσίασης, αλλά και της κριτικής επιστροφής και το μόνο σίγουρο είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως να την δει σε έναν ρόλο, που τόσο πολύ την είχε συνηθίσει και συνάμα αγαπήσει. Η ίδια παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast @Star και έκανε λόγο για τα γυρίσματα και τις οντισιόν, που ήδη έχουν ξεκινήσει, ενώ παράλληλα μίλησε αναλυτικά και για την νέα, ανανεωμένη κριτική επιτροπή, που ήδη έχουν αρχίσει και δουλεύουν πολύ σκληρά, για να πετύχουν το πιο δυνατό και κατάλληλο αποτέλεσμα.

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά χαίρομαι που γύρισε, έχω ακόμα πολύ δυνατά συναισθήματα...

Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους.

Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης»

Υπενθυμίζεται ότι στις νέες θέσεις της κριτικής επιτροπής θα δούμε τον Τάσο Σοφρωνίου και την Σοφία Χατζηπαντέλη, ενώ χρέη coach αναλαμβάνει η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved