Media

Αποκαλυπτική η Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Υπήρχαν στιγμές που δάκρυζα και ο γιος μου το καταλάβαινε»

Gossip-tv Team

H Mαρίνα Λαμπροπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον γιο της, αλλά και για το DWTS, στο οποίο και αποτέλεσε μέρος της κριτικής επιτροπής. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες χορογράφους, την οποία και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον τελευταίο κύκλο του Dancing with the stars, όπου και ήταν ένα από τα άτομα της κριτικής επιστροφής.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και μίλησε για όλους και για όλα. Η διάσημη χορογράφος μίλησε για τον γιο της, αλλά και το πως τον έχει μεγαλώσει, ενώ αναφέρθηκε και στο Dancing with the Stars, λέγοντας πως όλοι οι συνεργάτες ήταν αξιόλογοι.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Kάποια στιγμή ήρθε ο γιος μου στην ζωή και αποφάσισα μετά από δυο χρόνια, αφού τον μεγάλωνα στην Αθήνα μόνη μου, να πάω να στηρίξω τον σύντροφο μου και φυσικά το παιδί που ένιωθε περίεργα όταν έβλεπε τις φωτογραφίες με τον πατέρα του. Στη συνέχεια, δόξα τω Θεώ έχω πέσει πάρα πολλές φορές και δόξα τω Θεώ έχω σηκωθεί. Δεν το βάζω κάτω. Κάποιες φορές, όταν το δάκρυ έφευγε, ο μικρός το καταλάβαινε... Επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και έχει την ανάγκη μιας ανδρικής παρουσίας νομίζω ότι σιγά σιγά ίσως και να τον κέρδιζε αυτός ο έξυπνος άνθρωπος. Ποτέ δεν ξέρεις».

«Κάθε ένας στη θέση του στο DWTS είναι αξιόλογος. Αν είχαμε δηλαδή ίντριγκες και συνέχιζα να παίρνω την ατάκα που άκουγα, θα γινόταν… Αν ήθελα θα το έκανα αλλά υπάρχει και μια σχολή χορού και, αν κλείσουν τα φώτα της δημοσιότητας, εγώ αυτό είναι που αγαπώ και πρεσβεύω και προσπαθώ για να μεγαλώσω το παιδί μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved