Media

Ελένη Κοκκίδου για τον ρόλο της στη «Μουρμούρα»: «Η Βούλα είναι η άλλη μου πλευρά, η ναζιάρικη»

Gossip-tv Team

H Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της Βούλας από την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα", όπου είναι και ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την έχει απολαύσει σε πολυάριθμους ρόλους τόσο σε θέατρό, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Ελένη Κοκκίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της Βούλας στην τηλεοπτική σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα", ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε και διάφορα πράγματα σχετικά με την παιδική της ηλικία.

Η Ελένη Κοκκίδου είπε χαρακτηριστικά: «Ο κάθε ρόλος είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας το οποίο το καλλιεργούμε και το αναπτύσσουμε. Η Βούλα σας χαρακτήρας δεν θα έκλαιγε όταν ήταν παιδί. Η Βούλα είναι η άλλη μου πλευρά, η ναζιάρικη, η πιο χαρούμενη, η πιο παιδική»

«Ήμουν σε μια συντηρητική οικογένεια και ένα κορίτσι εκείνης της γενιάς δεν ήταν αυτονόητο ότι θα γινόταν καλλιτέχνης. Κατ’ αρχήν ήταν καλλιτέχνης η μικρή θεία μου, η οποία δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει γιατί είχε παππού και γιαγιά πάρα πολύ αυστηρούς. Εγώ έμοιαζα σε αυτήν και ήμουν δυστυχισμένη, ναι... Επειδή ήμουν φτιαγμένη για αυτό, αφού εγώ δεν ήθελα να γίνω γιατρός ή φυσικός. Ο καλλιτέχνης είναι και δεν δημιουργείται, γεννιέται έτσι... Ήμουν δυστυχής μέσα μου. Δοκίμασα διάφορα πράγματα τα οποία όλα είχαν σχέση με την παραμυθία όπως η ξενάγηση. Έκλαιγα συνέχεια, ήμουν ένα παιδί που έκλαιγε συνέχεια»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved