Media

Night Out: Μανώλης Κλωνάρης: Απαντά στις φήμες αν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με την Τζόυς Ευείδη!

Gossip-tv Team

Night Out: Ο Μανώλης Κλωνάρης, η αλλιώς ο τηλεοπτικός Ανέστης από την σειρά "Η γη της Ελιάς" πέρασε από μια "ανάκριση" με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να τον ρωτά πολύ προσωπικές ερωτήσεις. 

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημενές σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν σε έναν άκρως απαιτητικό και βίαιο ρόλο, που όπως έχει εξομολογηθεί, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Ο Μανώλης Κλωνάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Night Out" με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να προχωρά σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε λόγο για το αν ήταν ποτέ ζευγάρι με την Τζόυς Ευείδη, μιας και κάτι τέτοιο κυκλοφορούσε σαν φήμη, ενώ παράλληλα είπε και ποιος είναι ο τύπος της γυναίκας που του αρέσει.

Ο Μανώλης Κλωνάρης είπε χαρακτηριστικά: «Το ξέρω για τη φήμη. Υπάρχει δόση αλήθειας ότι κάνουμε πολύ καλή παρέα. Τη λατρεύω. Μπορώ να τσακωθώ με άνθρωπο αν μου μιλήσει άσχημα για την Τζόυς, τόσο πολύ την έχω μέσα στην καρδιά μου... Είμαι μόνος μου. Η ιδανική σύντροφος είναι αυτή που κάνουμε καλή παρέα, να έχει χιούμορ. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι από τον χώρο ή όχι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved