Media

Πηνελόπη Τσιλίκα: «Δεν μας χωρίζει τίποτα με τους Τούρκους, έχουμε μεγάλη συγγένεια»

Gossip-tv Team

Η Πηνελόπη Τσιλίκα με αφορμή την ελληνοτουρκική παραγωγή «Γέφυρα» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για τη… συγγένεια των Ελλήνων με τους Τούρκους.

Αρχικά η Πηνελόπη Τσιλίκα είπε στην Ναταλία Αργυράκη: «στην ουσία δεν μας χωρίζει τίποτα με τους Τούρκους και είτε το θέλουμε είτε όχι έχουμε μια μεγάλη συγγένεια με την Τουρκία. Όπως έχουμε μεγάλη συγγένεια και με την Ιταλία. Οι λαοί έχουν πολλά κοινά και η πολιτική είναι πολιτική».

Και αναφέρθηκε στον ισχυρό ανταγωνισμό που δέχονται οι γυναίκες στο χώρο της υποκριτικής: «Οι γυναίκες στον χώρο της υποκριτικής αντιμετωπίζουμε ένα αντικειμενικό θέμα. Είμαστε υπερδιπλάσιες από τους άνδρες συναδέλφους μας και αυτό από μόνο του δημιουργεί προβλήματα. Ταυτόχρονα οι ανδρικοί ρόλοι είναι πολύ περισσότεροι οπότε για εμάς τις γυναίκες ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο ισχυρός.

Και κατέληξε λέγοντας: «Επειδή αυτό που κάνουμε είναι ασαφές, ο χώρος δημιουργεί ένα έδαφος για να βγουν συμπεριφορές και αισθήσεις πάνω στη δουλειά οι οποίες όμως δεν ανήκουν στη δουλειά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved