Media

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Μπάσης: «Μου είχαν πει ότι οι "Ψίθυροι καρδιάς" θα αλλάξουν τη ζωή μου»

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Μπάσης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το τραγούδι που τον έκανε ευρέως γνωστό, που δεν είναι άλλο από τους "Ψίθυρους Καρδιάς".

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που το κοινό τον πρακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε νέο του βήμα.

Ο Δημήτρης Μπάσης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και ο ίδιος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και το τραγούδι του "Ψίθυροι καρδιάς", το οποίο και απογείωσε την καριέρα του και τον έκανε ευρέως γνωστό.

Ο Δημήτρης Μπάσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν σε καλοκαιρινή περιοδεία με τον Χρήστο Νικολόπουλο κι ενώ πηγαίναμε με λεωφορείο από πόλη σε πόλη το 1997, είδα ότι ο Χρήστος διαβάζει κάτι. Κάποια στιγμή ρώτησα τι είναι αυτό που διαβάζει και μου λέει διαβάζω το σενάριο και θα γράψω τη μουσική για μια τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη»

«Μου λέει να ξέρεις ότι θα τραγουδήσεις σε αυτήν τη σειρά και λέω φυσικά. Τον Σεπτέμβρη μπαίνουμε στο στούντιο και γράφουμε τρία τραγούδια για να διαλέξουμε το ένα που θα ντύσει τους τίτλους στους Ψίθυρους Καρδιάς. Μου λέει ο Χρήστος ποιο θεωρείς ότι είναι το καλύτερο; Διάλεξα ένα άλλο κι όχι τους Ψίθυρους Καρδιάς και μου λέει άσε δεν το έχεις κι ότι το τραγούδι των τίτλων θα είναι αυτό. Μου είπε ότι αυτό το τραγούδι θα αλλάξει τη ζωή σου»

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα ανέφερε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved