Media

Survivor: Σταυρούλα και Άρης υποψήφιοι προς αποχώρηση - Τέσσερις οι παίκτες στον τάκο

Gossip-tv Team

Survivor: Χθες, 26 Ιουνίου στον τάκο βγήκαν ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη Εμμανουηλίδου, αφού ισοψήφησαν. Σήμερα η ανατροπή στο παιχνίδι δεν έλειψε και βγήκαν δύο ακόμα υποψήφιοι.

Σήμερα (27/6) όλοι οι παίκτες δεν έβαλαν μόνο τα δυνατά τους στον στίβο μάχης, αλλά ακολούθησαν ξεκάθαρα και κάποια στρατηγική στο Survivor.

Έξι οι παίκτες, αλλά τέσσερις είναι μόνο οι θέσεις του ημιτελικού γι’ αυτό και θα αποχωρήσουν δύο αυτή την εβδομάδα, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα και στην Αθήνα.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες βρίσκονται στην τελική ευθεία, καθώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Έτσι, θα κριθεί η τελική τετράδα του Survivor 2022.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι παίκτες ανέβασαν ρυθμούς και ρίχτηκαν σε μάχες σώμα με σώμα, με τις ανατροπές να είχαν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Ο Νίκος κέρδισε την ασυλία, όμως δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Ωστόσο έχει την δυνατότητα να προστατεύσει έναν συμπαίκτη του. Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο Συμβούλιο του και ψήφησαν τον παίκτη που θέλουν να βγει στον τάκο.

Η απόφαση πάρθηκε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δεν είναι ένας αλλά δύο. Αυτοί ήταν οι Σταυρούλα Χρυσαείδη και ο Άρης Σοϊλέδης.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved