Media

Survivor: Η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάμματα: «Είμαι σίγουρη ότι δεν θα με προστατεύσει ο Νίκος»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (27-6) μετά από την νίκη του Νίκου Γιάννη στον αγώνα της ασυλίας, έγινε πολύ μεγάλη συζήτηση για το ποιον παίκτη θα προστατεύσει. 

Η Σταυρούλα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε on camera.

Μετά από τη νίκη του Νίκου Γιάννη στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, μεταξύ των παικτών έγινε μεγάλη συζήτηση σχετικά με το ποιός παίκτης θα είναι εκείνος που θα πάρει την ασυλία για το συγκεκριμένο συμβούλιο στη θέση του. Η Σταυρούλα, αν και κάνει κολλητή παρέα μαζί του, είπε ότι είναι σίγουρη ότι δεν θα δώσει σε εκείνη την ασυλία, αλλά στον Στάθη, λέγοντας ότι την πληγώνει πολύ όλο αυτό.

Η Σταυρούλα είπε χαρακτηριστικά: "Από την πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, είμαστε μαζί και κάνουμε κολλητή παρέα. Είμαι σίγουρη και συνήθως δεν πέφτω έξω σε αυτά, ότι ο Νίκος Γιάννης δεν θα προστατεύσει εμένα στο συμβούλιο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα προστατεύσει τον Στάθη. Αν τα πράγματα γίνουν έτσι, θα πληγωθώ πάρα πολύ γιατί μέχρι εχθές μου έλεγε ότι δεν μπορεί να φανταστεί το να φύγω από το παιχνίδι και τώρα συμβαίνει όλο αυτό. Ελπίζω να μην γίνει έτσι, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved