Media

Κούγιας: «Κατωτάτου επιπέδου η αγόρευση του εισαγγελέα. Mάλλον την έγραψε από το σπίτι του...»

Gossip-tv Team

Μετά την εισαγγελική πρόταση για την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη, ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, υπήρξε αιχμηρός στις δηλώσεις του...

Η δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου συνεχίστηκε, με τον εισαγγελέα να κάνει πρόταση για την ενοχή του κατηγορουμένου.

Το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου, ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνος Κουντριάς, πρότεινε την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για συνολικά τρεις βιασμούς, ενώ όσον αφορά την τέταρτη καταγγελία, τόνισε ότι όλα είναι υπέρ του κατηγορουμένου, μιας και ο καταγγέλων δεν θέλησε να παρευρεθεί στο δικαστήριο, ώστε να καταθέσει και επίσημα όλα όσα υποστηρίζει στη μήνυσή του. Λίγο αργότερα, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, με τον ίδιο να είναι αρκετά αιχμηρός στα λεγόμενά του...

Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του: «Κατωτάτου ουσιαστικού και νομικού επιπέδου η εισαγγελική αγόρευση. Εξέθεσε την εισαγγελική έδρα και έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση το δικαστήριο. Με την πρότασή του ο κύριος εισαγγελέας ουσιαστικά πρόσβαλε τη διαδικασία, η οποία ήταν κατανυχτική 5 μήνες. Αγνόησε παντελώς τα όσα ρώτησε το δικαστήριο, οι ένορκοι και οι δικηγόροι. Και ουσιαστικά έγραψε από το σπίτι του ένα ταπεινό πόνημα πολύ χαμηλού νομικού επιπέδου, το οποίο ήταν αντιγραφή του παραπεμπτικού βουλεύματος.

Σε μια δίκη που διαρκεί 5,5 μήνες δε μπορείς να έρχεσαι και να κάνεις μια αγόρευση μιας ώρας που είναι αντιγραφή του παραπεμπτικού βουλεύματος… Είναι άνευ σημασίας η αγόρευσή του και δε μου δημιούργησε κανέναν ουσιαστικό και νομικό προβληματισμό. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν πρόλαβα να μιλήσω γιατί έχω μια πολύ σοβαρή δουλειά να κάνω και βγήκα αμέσως έξω».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved