Media

Σπύρος Μαρτίκας: «Αυτή η εκπομπή με αηδιάζει. Είναι η μεγαλύτερη προσβολή για μια κοπέλα»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Μαρτίκας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την εμπειρία του στο Survivor, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε κάποιο άλλο ριάλιτι. 

Ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor, όπου προκάλεσε πολύ μεγάλη αίσθηση τόσο με την αγωνιστικότητά του, όσο και με την συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Ο πρώην παίκτης του Survivor, αποκάλυψε και το αν θα ξαναπήγαινε σε κάποιο ριάλιτι στο μέλλον ενώ είπε και ανοιχτά την γνώμη του για το The Bachelor, μιας και το θεωρεί πολύ προσβλητικό σαν πρόγραμμα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε χαρακτηριστικά: «Στο Bachelor εγώ να πάω να κάνω τι; Δεν θα ήθελα να εκφραστώ για αυτή την εκπομπή. Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να προκαλέσω εκφράζοντας την άποψη μου απέναντι σε αυτή την εκπομπή. Νομίζω ότι είναι μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας. Εμένα με αηδιάζει αυτή η εκπομπή... Δεν νομίζω ότι μπορώ να εκφραστώ με άλλα λόγια. Θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή πραγματικά υποβιβάζει τόσο πολύ την γυναικεία φύση και υπόσταση σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά δεν θα ήθελα να υπήρχε σαν παιχνίδι... Θεωρώ το Bachelor την μεγαλύτερη προσβολή για μια κοπέλα»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved