Media

Survivor: Φορτισμένοι οι τέσσερις παίκτες λίγο πριν τα τελευταία αγωνίσματα!

Gossip-tv Team

Survivor: Λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό του ριάλιτι, οι παίκτες δήλωσαν έτοιμοι να δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να κερδίσουν μια χρυσή θέση στον ημιτελικό και να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία του κοινού. 

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι.

Λίγο πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες αποχαιρέτησαν την καλύβα, ενώ έκλεισαν τον συγκεκριμένο κύκλο, ο οποίος και σημάδεψε την ζωή τους οριστικά. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (4-7) παρακολουθήσαμε τους δυο τελευταίους αγώνες, από τους οποίους και κρίθηκε το ποια θα είναι η τελική τριάδα του ημιτελικού!

Λίγο πριν τα τελευταία αγωνίσματα, όλοι δήλωσαν έτοιμοι για την νίκη, μιας και με την συγκεκριμένη, θα κέρδιζαν μια απευθείας θέση στον τελικό και θα απέφευγαν την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης είπε πως η νίκη για εκείνον είναι μονόδρομος, μιας και το μόνο που θέλει να πετύχει είναι ο ημιτελικός και στη συνέχεια ο τελικός. Από την άλλη, ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να αγωνιστεί, αν και ακόμα είναι τραυματισμένος και έχει πρόβλημα με το πόδι του!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved