Media

Survivor: Άρης για Σταυρούλα: «Πλήρωσε κάποιες συμπεριφορές, υπήρχαν στιγμές που έβγαζε κακία»

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει στο παιχνίδι, ενώ μίλησε και για την αποχώρηση της Σταυρούλας

Η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό νικητή του Survivor έχει ξεκινήσει, αφού σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα, θα ξέρουμε ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι.

Λίγο πριν από τα τελευταία αγωνίσματα, όλοι οι παίκτες δήλωσαν πολύ φορτισμένοι, μιας και το όνειρο του μεγάλου τελικού πλησιάζει ενώ ακόμα δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν ότι σε λίγες μόνο ώρες θα βρεθούν και πάλι με τους αγαπημένους τους και τις οικογένειές τους. Ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε από την πλευρά του υπερήφανος σχετικά με τα όσα έχει καταφέρει στο ριάλιτι από την αρχή μέχρι και σήμερα, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε και την τελευταία αποχώρηση από το Survivor, που ήταν της Σταυρούλας.

Ο παίκτης είπε χαρακτηριστικά: "Θεωρώ ότι η Σταυρούλα ενώ ήταν πάρα πολύ καλά αγωνιστικά, πλήρωσε κάποιες συμπεριφορές της. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πλήρωσε πράγματα του παρελθόντος, που είχαν γίνει με τους φίλους της και ίσως φαινόταν ότι μπορεί να έβγαζε και μια κακία. Το θέμα ήταν ότι τα παιδιά βρέθηκαν οι δυο τους υποψήφιοι και αναγκαστικά θα έπρεπε ένας να φύγει και ήταν η Σταυρούλα..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved