Media

Survivor: Ράκος η Ασημίνα: Εδώ μέσα πήρα τα πιο σημαντικά μαθήματα. «Τίποτα δεν ήταν εύκολο»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (4-7) όλοι οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πολύ δύσκολη στιγμή, μιας και έπρεπε να αποχαιρετήσουν την παραλία, όπου ήταν το σπίτι τους τους τελευταίους μήνες. 

Όλοι τους έκαναν έναν μικρό απολογισμό και τόνισαν το πόσο πολύ δύσκολο τους είναι να αποχωριστούν την παραλία, αλλά και την καλύβα τους!

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (4-7) η Ασημίνα, ο Άρης, η Μέη, αλλά και ο Στάθης έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον αποχωρισμό από το "σπίτι" που διέμεναν τους τελευταίους μήνες και φυσικά μοιράστηκαν on camera τις σκέψεις τους. Η Ασημίνα έφερε στο μυαλό τις όλες τις στιγμές της στο παιχνίδι και τόνισε πως όλη αυτή η εμπειρία της έχει δώσει πολλά πράγματα, ενώ την έχει μάθει να σκέφτεται εντελώς διαφορετικά για την καθημερινότητα και τις ανάγκες των ανθρώπων γενικότερα. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε καταρρακωμένη που πρέπει να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα όταν θα βγω έξω δεν θα ασχολούμαι με μικροπράγματα γιατί με έχει μεγαλώσει πάρα πολύ το παιχνίδι. Θα στηρίζω πάρα πολύ ανθρώπους που πεινάνε, που δεν έχουν στέγη γιατί το βίωσα το να μην έχεις που να κοιμηθείς και να βρέχεσαι. Όλο αυτό με πονάει αλλά, επειδή το βίωσα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα στα 22 μου χρόνια να βιώσω τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα όταν θα γυρίσω πίσω και θα με ρωτάνε τι έζησα, δεν θα το καταλαβαίνουν. Θα νομίζουν ότι ήταν εύκολο. Δεν ήταν τίποτα εύκολο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved