Media

Άκρως αποκαλυπτικός ο Μιχαηλίδης: «Δεν με απασχολούσαν τα χρήματα, βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω»

Gossip-tv Team

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπλοκή του με την τηλεόραση όσο και στη σχέση που διατηρεί με το χρήμα.

Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε:«Από το 1993 μέχρι το 1997 είπα όχι σε ότι μου πρότειναν για τηλεόραση γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια. Σενάρια τα οποία, ένα δυο που έγιναν, ευτυχώς που είπα όχι! Πρέπει όσο είσαι νέος και έχεις αντοχές, να είσαι εκεί ορκισμένος και να μην κάνεις καμία παραχώρηση. Μεγαλώνοντας, όταν έχεις διαμορφώσει και το μέσα σου και ξέρεις τι θέλεις, εντάξει… μεγαλώνουν οι ανάγκες και δικαιολογείσαι να κάνεις μια μικρή παρασπονδία. Λίγες όμως! Τα πρώτα 15, 20 χρόνια απαγορεύεται αυστηρά, ΄΄εχεις καταστραφεί, γιατί αλλοιώνεται κυρίως το μέσα σου. Τα χρήματα δεν με απασχολούσαν ακόμα και όταν υπήρχαν στην τηλεόραση. Βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω γρήγορα».

Και πρόσθεσε:«Ίσως εκτός από μια στιγμή, δεν φτάσαμε ποτέ σε αδιέξοδο ώστε να πεις «δεν έχω να πληρώσω». Πάντα έφταναν και δεν ήταν πολλές και οι απαιτήσεις. Όταν έχεις τα βασικά, τα χρήματα έχουν να κάνουν κυρίως με το που έχεις τοποθετήσει το βιοτικό σου επίπεδο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved