Media

Μάνος Δασκαλάκης: Όλα όσα κατέθεσε για τους θανάτους των τριών παιδιών του (video)

Gossip-tv Team

Όπως όλα δείχνουν βάσει των τελευταίων πορισμάτων, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να είναι η μοναδική ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, οι οποίες και από την πρώτη κιόλας στιγμή, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τόσο των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης, όσο και της κοινής γνώμης και, όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις που βγήκαν στο φως για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, η μητέρα των δυο κοριτσιών, αλλά και της μικρής Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας ήδη κατηγορείται, φαίνεται να είναι και η μοναδική ύποπτη.

Ο δικηγόρος της Ρούλας, Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως θα χρειαστούν χρόνο για την κατάθεσή της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή θα έχει καταθέσει.

Λίγη ώρα αργότερα, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόβαλλε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ολόκληρη την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, που έδωσε στο τμήμα ανθρωποκτονιών στις 16 Ιουνίου.

Ο 30χρονος περιέγραψε τους θανάτους των τριών παιδιών του, αλλά και τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε:«Εγώ να σας πω την αλήθεια είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με τη Τζωρτζίνα, γιατί όταν την κάναμε είχα περισσότερο χρόνο να περνάω μαζί της.Αντίθετα όταν αποκτήσαμε τη Μαλένα δούλευα περισσότερες ώρες και δεν την έζησα το ίδιο».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε:«Η Ρούλα κόλλησε λίγο περισσότερο με τη Μαλένα από τότε που γεννήθηκε, αφού εγώ είχα αυτό το άτυπο δέσιμο με τη Τζωρτζίνα που σας είπα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved