Media

Βαλάντης: Η αγκαλιά στον Κωνσταντάρα και ο λόγος που απουσίαζε από τον τελικό του Survivor!

Gossip-tv Team

Ο Βαλάντης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Survivor, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου στην τελική φάση του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο τραγουδιστής ήταν ένας από τους πιο έντονους χαρακτήρες στον φετινό κύκλο του Survivor, μιας και οι εντάσεις που προκαλούσαν τα λεγόμενά του ήταν πολυάριθμες.

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Open Weekend", έτοιμος να απαντήσει για όλους και για όλα. Μάλιστα, δίπλα του στεκόταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τους δυο παίκτες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από το ριάλιτι. Μπορεί να ήταν στην ίδια ομάδα, εκείνη των Διασήμων, αλλά υπήρξαν αρκετές διαφωνίες ανάμεσά τους, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να έχει εκφράσει πολλές φορές τις απόψεις και τις διαφωνίες του, για όλα όσα είχε πει ο Βαλάντης. Αυτήν την φορά φάνηκε ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά, μιας και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και είπαν: «Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα καταλαγιάζουν»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την ηχηρή του απουσία από τον ημιτελικό και τον τελικό, ενώ φυσικά δεν δίαστασε να τονίσει ότι αν και ήθελε πολύ να είναι εκεί, δεν του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Βαλάντης είπε χαρακτηριστικά: «Στον Ημιτελικό δεν μπορούσα να πάω. Επειδή πρέπει να βγάλουμε και τα προς το ζην είχα ένα πάρτι γάμου, το οποίο ήταν πριβέ. Κανονίζαμε μήπως προσπαθήσω να βρω έναν τρόπο να φτάσω γρήγορα, στο διάλειμμα να πεταχτώ στο Γαλάτσι να χαιρετήσω τα παιδιά, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πραγματικά ήθελα να πάω»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved