Media

Κόκκινο Ποτάμι: Η Παντούση εξεπλάγην με τη συνέχεια της σειράς - «Δεν το περίμενα καθόλου»

Gossip-tv Team

Η επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», η οποία καθήλωσε τους τηλεθεατές επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Αναστασία Παντούση διατηρώντας τον ρόλο από την πρώτη σεζόν ξεκίνησε γυρίσματα και μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη και μεταξύ άλλων δήλωσε:«Όταν τελείωσε το Κόκκινο Ποτάμι θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί. Δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος. Μόλις έγινε η ανακοίνωση τηλεφωνικά, που με πήρε ο κύριος Μανουσάκης, πραγματικά εξεπλάγην και δεν το περίμενα καθόλου. Δεν το περίμενα καθόλου».

Τώρα το συναίσθημα είναι ότι βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα, έχουμε δεχθεί ήδη την αγάπη του κόσμου και είναι απίστευτο πως τότε και τώρα ο κόσμος είναι πολύ πρόθυμος στο να έρθει και να βοηθήσει με πολύ αγάπη».

Και συμπλήρωσε:«Τι θα κάνει η Ιφιγένεια στον δεύτερο κύκλο, να σας πω την αλήθεια, ούτε εγώ γνωρίζω ακριβώς… Τα επεισόδια ακόμα τα παίρνουμε στα χέρια μας και ανυπομονούμε και εμείς να δούμε τη συνέχεια. Βήμα – βήμα, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα σίγουρα. Σε εκείνη την εποχή τίποτα δεν ήταν εύκολο οπότε περιμένω και εγώ, μαζί με εσάς, να δω τη συνέχεια».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved