Media

Μαρία Καρλάκη: Σοκαρισμένη μετά τον τρόμο που έζησε: «Ήμουν στο σπίτι και ξαφνικά άκουσα το "μπαμ"»

Gossip-tv Team

H Mαρία Καρλάκη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και περιέγραψε όλες τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στις αρχές Αυγούστου, μιας και κάποιος έκαψε το αυτοκίνητό της. 

Η τραγουδίστρια δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει όλα όσα έζησε εκείνη τη νύχτα, όταν άκουσε την έκρηξη και εκείνη βρισκόταν μέσα στο σπίτι της.

Στις αρχές του Αυγούστου, η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη δέχτηκε μια επίθεση, όταν άγνωστος περιέλουσε το αυτοκίνητό της με βενζίνη, ενώ το είχε παρκάρει στο γκαράζ του σπιτιού της. Η ίδια παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τόνισε πως ο ένοχος για αυτήν την επίθεση είναι ο πρώην σύντροφός της. Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν έχει φυσικά ξεπεράσει το γεγονός και ότι ακόμα φοβάται για το τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια, παρ' όλο που η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν μέσα στο σπίτι και την ώρα που έβγαινα από το μπάνιο μου άκουσα ένα μπαμ. Όπως όλη η γειτονιά, έτσι κι εγώ έτρεξα να δω τι γίνεται. Έβγαιναν καπνοί και σε δευτερόλεπτα ήρθε η αστυνομία κι η πυροσβεστική. Όταν κατέβηκα, μας είπανε έχει καεί όχημα.

Σοκαρίστηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη την ημέρα να πάω να δω πως είναι. Είναι λογικό να έχω αυτό το φόβο (για γυναικοκτονία). Δεν κάηκε άλλο αυτοκίνητο αλλά το δικό μου. Αυτό ήθελε να πετύχει αυτή η επίθεση, να με τρομοκρατήσει. Έχω χάσει τον ύπνο μου κι έχω συνέχεια άνθρωπο μαζί μου. Εμπιστεύομαι τις ενέργειες που θα κάνουν οι Αστυνομικές Αρχές κι η Δικαιοσύνη. Ένιωσα πολύ ωραία που μου έγραφαν όλες οι γυναίκες είμαστε δίπλα σου»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved