Media

Οpen Weekend: Η πρώτη κοινή συνέντευξη Λιανού- Καραλέξη στην βάπτιση της κόρης τους, Βαλέριας!

Gossip-tv Team

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βάπτισαν την 19 μηνών κορούλα της, δίνοντάς της το όνομα Βαλέρια- Ασημούλα. 

Οι δυο γονείς είναι μαζί για περισσότερα από τρία χρόνια και μάλιστα, από την ημέρα της γέννησης της κόρης τους, δεν μπορούν στιγμή να ξεκολλήσουν από το πλευρό της.

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και παραχώρησαν τις πρώτες τους τηλεοπτικές δηλώσεις ως ζευγάρι, παρ' όλο που είναι μαζί περισσότερα από τρία χρόνια. Οι δυο τους ρωτήθηκαν για όλους και για όλα, ενώ ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει αυτήν την σεζόν τόσο το The Voice όσο και το Survivor.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη τόνισαν: "Το Ασημίνα είναι το αριστοκρατικό. Το Ασημούλα είναι το όνομα της μαμάς μου που θέλει να το ακούει. Η μικρή σήμερα έβαλε τα φορεματάκια της και ένιωθε πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρουμε αν από τώρα έχει άποψη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει γούστο... Όσον αφορά το Survivor, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλος αποχωρισμός. Πηγαίνει ο Γιώργος, τακτοποιείται και μετά πηγαίνω και εγώ... Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που προχωρά το Survivor και είμαι κομμάτι του, γιατί είναι κάτι που μου έχει ταιριάξει πάρα πολύ και χαίρομαι που προχωράμε..."

Όταν ρωτήθηκε για την εκπομπή "Το Πρωινό" και το τηλεοπτικό διαζύγιο Φαίης Σκορδά- Γιώργου Λιάγκα: "Ήταν αναπόφευκτο. Όλα τα συμβόλαια κάποτε τελειώνουν. Η Δούκισσα είναι εξαιρετική. Την αγαπάμε. Επίσης μας είχε βοηθήσει τότε πολύ στο Voice όταν εγώ χρειάστηκε να φύγω για το Survivor. Φέτος θα παρουσιάσω και πάλι το The Voice. Δεν θέλω να σχολιάσω ότι ο Πάνος Μουζουράκης είπε ότι δεν μιλάει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αυτά πρέπει να τα προσέχουμε γιατί ακολουθούνται πρότυπα από μια ολόκληρη γενιά".

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρανούτογλου, ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: "Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι εδώ και έχει αδυνατίσει πολύ. Μου είπε ότι θα φάει λίγη σαλάτα"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved