Media

Τσολάκη: Αποκάλυψε ποιος ήταν ένας από τους όρους της Δούκισσας Νομικού για να υπογράψει με τον ΑΝΤ1

Gossip-tv Team

Η Δούκισσα Νομικού, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή "Το Πρωινό" και θα ασχολείται με όλα τα θέματα μόδας και ομορφιάς κυρίως. 

Η πανέμορφη κοπέλα έχει δηλώσει ευτυχισμένη που μετά από χρόνια επιστρέφει στην τηλεοπτική στέγη του ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Το Σάββατο το πρωί, στην εκπομπή της "Open Weekend", η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε, μέσα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ, έναν από τους όρους που έθεσε η Δούκισσα Νομικού, για να υπογράψει με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Το Πρωινό".

Η Ελένη Τσολάκη είπε χαρακτηριστικά: "Το συμβόλαιο που υπέγραψε η Δούκισσα Νομικού με τον ΑΝΤ1 έχει μέσα έναν όρο, μια ρήτρα, η οποία την προστατεύει και την διαχωρίζει από οτιδήποτε μπορεί να πει ο Γιώργος Λιάγκας σαν σχόλιο, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις ίσως τα σχόλια του είναι πιο αιχμηρά. Σίγουρα έχει την ευθύνη των λεγόμενών του, είναι και 25 χρόνια δημοσιογράφος. Η Δούκισσα, θέλοντας να διαχωρίσει τη γνώμη της και να προστατευθεί, αυτός είναι ένας από τους όρους του συμβολαίου της: Να μην συνδεθεί το όνομα της με οτιδήποτε μπορεί να πει ο Γιώργος Λιάγκας".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved