Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αιχμηρή απάντησή του για όλα όσα είπε η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της!

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μετά τα όλα όσα ανέφερε η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της, αντέδρασε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πώς ουδέποτε είχε φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν. 

Η υπόθεση του ηθοποιού βρίσκεται σε εξέλιξη, μιας και οι καταθέσεις των μαρτύρων συνεχίζονται και όλα όσα ακούγονται, παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της για την υπεράσπιση του συζύγου της, Πέτρου Φιλιππίδη, δεν δίστασε να τονίσει πώς ο άνδρας της, μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη είχαν πολύ φιλικές σχέσεις, μιας και είχαν συνεργαστεί σε διάφορα τηλεοπτικά σήριαλ, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις. Επιπρόσθετα, υποστήριξε πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε κάνει και ένα δώρο στον σύζυγό της μια Πρωτοχρονιά, διερωτώμενη το πώς μπορεί να είναι τόσο κοντά με έναν άνθρωπο που κατηγορείται για τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις από την ίδια του την γυναίκα.

Για όλα αυτά που ακούστηκαν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε χαρακτηριστικά στην εκπομπη "Χαμογέλα και πάλι": «Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρά μόνο επαγγελματικές. Με τον ίδιο άλλωστε είχαμε συζητήσει αρκετούς μήνες πριν για το θέμα της Λένας Δροσάκη, πολύ πριν ξεκινήσει το κίνημα του #metoo. Και αυτή είναι μια συζήτηση που αφορά τους δυο μας.

Σε ό,τι αφορά το γούρι για εκείνη την Πρωτοχρονιά που αναφέρθηκε στο δικαστήριο, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: όταν έπαιζα στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ έκανα δώρο ένα γούρι σε όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε μια ομαδική αποστολή που υλοποίησε η παραγωγή. Ουδέποτε έστειλα προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved