Media

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μας έχει γίνει πρόταση να πάιξουμε μαζί με την Δανάη, αλλά είπαμε όχι»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του στη δουλειά με την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ αποκάλυψε πώς με τη Δανάη Μιχαλάκη έχουν αποφασίσει από κοινού ότι δεν θα συνεργαστούν μαζί στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Πρωινό μας" και μίλησε για τη σχέση του με την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, με την οποία και είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκαναν μαζί έξι ημέρες διακοπές στη Σίφνο και από εκεί και πέρα οι υποχρεώσεις τους είναι πολυάριθμες και σπάνια βρίσκουν κοινό χρόνο για να περνούν μαζί!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Με τη Δανάη κάναμε διακοπές μαζί 6 μέρες. Έχει υπάρξει πρόταση να παίξουμε μαζί και είπαμε προς το παρόν να μην κάνουμε κάτι μαζί. Θα δούμε, ίσως, στο μέλλον... Δεν βλεπόμαστε πολύ. Όλο τον χειμώνα τον περάσαμε με πολύ χωριστά ωράρια. Συναντιόμαστε μόνο το βράδυ, οπότε το καλοκαίρι ήταν μια πολύ ωραία αφορμή να ξαναζεστάνουμε τη σχέση μας. Ο πιο δύσκολος στο σπίτι μας είναι ο σκύλος μας»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved