Media

Super Κατερίνα: Ο κακός χαμός ανάμεσα στον Δημητρακόπουλο και την Χρίσλα - «Ψεύδεστε ασυστόλως »

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Μεγάλη ένταση επικράτησε σήμερα (15/9) στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ανάμεσα στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Από νωρίς το πρωί, ο ηθοποιός μαζί με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο βρέθηκαν στο δικαστήριο για να διεξαχθεί η δίκη.

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων σχολίασε την ένδυση των γυναικών που καταγγέλλουν τον ηθοποιό, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν δίστασε να την σχολιάσει και ως ‘’σεξιστική δήλωση’’.

Για τον λόγο αυτό, η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα μίλησε δημόσια με τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον ρώτησε για τις δηλώσεις αυτές.

Ο ίδιος φανερά ενοχλημένος με τον όρο που χρησιμοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει την δική του απάντηση, όμως μία ατάκα της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, τον έκανε πυρ και μανία.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα έγιναν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved