Media

Λύγισε η Ταβουλάρη: «Νιώθω άσχημα που το ατύχημα του Νάτση έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου»

Gossip-tv Team

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο φίλο της, Πάνο Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο Πάνος Νάτσης συγκεκριμένα είχε τροχαίο ατύχημα μετά το πάρτι γενεθλίων της, όταν συγκρούστηκε η μηχανή του με ένα φορτηγό.

«Δε μπόρεσα να δω τις Σέρρες όταν προβλήθηκαν. Και τώρα είμαι… Δε γίνεται… Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούν να με παροτρύνουν όλοι να το δω αλλά ακόμα και τώρα βλέπω το trailer και μετά είμαι… Μου είναι πολύ δύσκολο» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Στη συνέχεια, η ίδια παραδέχτηκε ότι υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται άσχημα για το ατύχημα:«Αισθάνομαι άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου. Αισθάνομαι περισσότερο άσχημα που χάθηκε ένας φίλος μου και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντα σκέφτεσαι μήπως μπορούσαμε να το έχουμε ανατρέψει όλο αυτό. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι αλλά είναι πολλά πράγματα στη ζωή είναι για να γίνουν και δε μπορείς να τα ανατρέψεις. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί έχω μια εικόνα του πολύ ζωντανή και χαρούμενη από αυτή τη στιγμή που περάσαμε όλοι μαζί».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved