Media

Παπαγεωργίου: Ο άγνωστος γάμος που δεν διήρκησε πολύ και η Δανάη Μιχαλάκη (video)

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως ήταν ξανά παντρεμένος πριν την Δανάη Μιχαλάκη αλλά ο γάμος δεν κράτησε για πολύ.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της νέας εκπομπής του Σκαι, «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο ηθοποιός με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς Γλυκάνισος, στην οποία και πρωταγωνιστεί έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και την Δανάη Μιχελάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τον πρώτο του γάμο ο οποίος δεν διήρκεσε πολύ.

«Ήταν ένας γάμος λίγο έτσι του ενθουσιασμού, ο οποίος εντάξει όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Και πρόσθεσε για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

Όσο για το εάν υπάρχει ζήλια με τη σύζυγό του, όταν βρίσκεται σε ερωτικές σκηνές του ρόλου του, απάντησε: «Με τη Δανάη λέμε ευτυχώς που είμαστε και οι δύο ηθοποιοί και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει μια ερωτική σκηνή».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved