Media

Σασμός: Ρεσιτάλ ερμηνείας από Λαμπροπούλου- Λάλο στο κρατητήριο- «Γλέντι» στο Twitter από σχόλια!

Gossip-tv Team

Σασμός: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια συγκλονιστική σκηνή με τον Μαθιό και την Βασιλική, που μας "λύγισε" όλους, μιας και η γυναίκα τον επισκέφθηκε στο κρατητήριο με το νυφικό της, μετά από τον γάμο τους, που δεν έγινε ποτέ!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει από την πρώτη κιόλας στιγμή και από τότε που ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος, την παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν κανένα επεισόδιο!

Στο δεύτερο επεισόδιο της σεζόν, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, η Βασιλική, μη μπορώντας να διαχειριστεί ότι ο αγαπημένος της είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Άγγελου, που τους έχει συγκλονίσει όλους, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της με το νυφικό -μιας και ήταν έτοιμη για τον γάμο τους- και να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να δει, έστω και για πέντε λεπτά, τον Μαθιό, με σκοπό να του δώσει δύναμη για να αντέξει όλα όσα έρχονται.

Η Βασιλική, όπως και όλη η οικογένεια του Μαθιού γνωρίζει ότι εκείνος δεν έκανε τον φόνο, μιας και η ίδια του η μητέρα, η Καλλιόπη, ήταν εκείνη που τον δολοφόνησε.

Η σκηνή της Βασιλικής και του Μαθιού ήταν συγκλονιστική, ενώ ανάμεσά τους τους χώριζαν τα κάγκελα της φυλακής. Μάλιστα, ο Μαθιός δεν σταμάτησε να της ζητά συγγνώμη ούτε στιγμή, που ο γάμος τους δεν έγινε, ενώ η Βασιλική του είπε ότι θα είναι δίπλα του σε οτιδήποτε γίνει στη συνέχεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Τweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved