Media

Κατερίνα Πεφτίτση: «Η Βίκυ Καγιά είναι υπέροχος άνθρωπος, αλλά δεν συμφωνώ με αυτά που λέει»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Πεφτίτση παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική τόσο για την καριέρα της, όσο και για τον φετινό κύκλο του GNTM, που ήδη έχει σχολιαστεί αρκετά. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM, που είχε συστηθεί ως plus size model και είχε εντυπωσιάσει από την οντισιόν της κιόλας την κριτική επιτροπή.

Η Κατερίνα Πεφτίτση παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωινό μας" και υπήρξε άκρως αποκαλυτπική σχετικά με τον φετινό κύκλο του GNTM που, όπως έχουμε δει, κρύβει πολλές ανατροπές και έχει σχολιαστεί αρκετά. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για την Βίκυ Καγιά, τονίζοντας ότι πολλές φορές διαφωνεί με τα σχόλιά της, ενώ είπε και την άποψή της για την Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Κατερίνα Πεφτίτση είπε χαρακτηριστικά: «Μέσα από το GNTM μπόρεσα να δείξω την τέχνη μου. Έχω κλείσει πολλές δουλειές λόγω της προβολής μου. Μετά το παιχνίδι το δικό μου έγιναν αλλαγές στο GNTM. Μου αρέσει που πλέον πάνε ηλικίες μεγαλύτερες... Για εμένα η Βίκυ Καγιά είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος. Πολλά από αυτά που λέει εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνη, ακόμα και η πιο σκληρή αλήθεια μπορεί να ειπωθεί γλυκά χωρίς να πληγώσουμε έναν άνθρωπο. Αν εμένα στο GNTM μου ερχόντουσαν επιθετικά σχόλια από τους κριτές δεν ξέρω πως θα ήμουν μετά στη ζωή μου».

Όσον αφορά την Σοφία Χατζηπαντελή, που η παρουσία της στον φετινό κύκλο του GNTM έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, η Κατερίνα Πεφτίτση είπε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα κορίτσι πολύ φρέσκο, αλλά ακόμη και τα καλά που θα πει, θα τα ήθελα λίγο λιγότερα. Όλοι στην κριτική επιτροπή έχουν επιλεχθεί σωστά αλλά εγώ έχω δεθεί με άλλους ανθρώπους».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved