Media

GNTM: H 27χρονη Κατερίνα τους «άφησε με το στόμα ανοιχτό»- Φώναξαν τον άντρα της στο πλατό!

Gossip-tv Team

GNTM: Η Κατερίνα είναι 27 ετών, συστήθηκε ως μητέρα δυο μικρών παιδιών, έχει σπουδάσει φιλολογία και ζει μόνιμα στα Γιάννενα. Η ίδια "τρέλανε" τους κριτές και κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα ναι. 

Το ριάλιτι μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι οι ανατροπές είναι πρωταγωνιστικές, κάτι που το έχουμε δει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του GNTM 5.

Η Κατερίνα είναι μια από τις διαγωνιζόμενες που στο σημερινό επεισόδιο (27-9) έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Οι απίθανες αναλογίες, το υπέροχο πρόσωπο και η αυτοπεποίθησή της έκαναν τους κριτές να θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για εκείνη. Μόλις μάλιστα τους είπε ότι έχει αποκτήσει και δυο παιδιά, το ένα 2 ετών και το άλλο 4 ετών, εκείνοι συγκινήθηκαν πάρα πολύ!

Τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι επαγγελματίας make up artist, ωστόσο, το όνειρό της είναι να ασχοληθεί με το modeling.Μόλις μάλιστα έβαλε και το μαγιό της και εμφανίστηκε στο πλατό, το σώμα της ήταν απίθανο και οι κριτές χειροκρότησαν. Μόλις κατάφερε να πάρει τα τέσσερα ναι, οι κριτές φώναξαν μέσα στο πλατό και τον συζυγό της, μιας και ήθελαν να του δώσουν συγχαρητήρια!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved