Media

Πρωινό μας κατά GNTM: «Τουλάχιστον υποτιμητικά όσα είπε η Βίκυ Καγιά για τη μέση Ελληνίδα»

Gossip-tv Team

Πρωινό μας: Μερικά στιγμιότυπα από τις auditions της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου από το GNTM 5 σχολιάστηκαν από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και μάλιστα με αρκετά αιχμηρά λόγια, για όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά. 

Αφορμή στάθηκε η οντισιόν της 53χρονης Ευπραξίας, η οποία είπε ότι έλαβε μέρος στο ριάλιτι για να κάνει την επανάστασή της.

Στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας" σχολιάστηκαν τα όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά στην συγκεκριμένη γυναίκα, μιας και ανέφερε το θέμα της μέσης ελληνίδας, λέγοντας ότι μπορεί να είναι βολεμένη σε μια μέτρια ζωή, που μπορεί να μην την ευχαριστεί και τόσο πολύ. Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε και το γεγονός ότι και εκείνη έχει πάρει διαζύγιο και παρ' όλα αυτά δεν ένιωσε ότι κάνει κάποιου είδους επανάσταση. Παράλληλα, τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και η Έλενα Χριστοπούλου τόνισαν ότι όλα όσα ακούστηκαν ήταν τουλάχιστον υπερβολικά και ότι υποτιμούν τις γυναίκες.

«Εάν κάνω μια σύνθεση με αυτά που είπε η κυρία Καγιά, είμαι μια μετριοπαθής επαναστάτρια. Έχω πάρει διαζύγιο. Την περιέγραψε με μία απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, ούτε τέτοιες εξάρσεις. Είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγια μας, για εμένα ήταν και μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση... Εγώ επένδυσα κάπου και δεν μου βγήκε, το χρεώθηκα και έφτιαξα τη ζωή μου από εκεί και πέρα. Θεωρώ υποτιμητική η περιγραφή της καθημερινότητας και της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα, δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια» είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved