Media

Φελίσια Τσαλαπάτη: Απαντά για το αν θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»!

Gossip-tv Team

Η Φελίσια Τσαλαπάτη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το αν θα βρεθεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή εκπομπή του ANT1 "Το Πρωινό".

Την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο και τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι η ίδια έχει δεχτεί τηλεοπτική πρόταση για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο, μιας και μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την την εκπομπή "Το Πρωινό" φημολογήθηκε έντονα ότι θα είναι η αντικαταστάτριά της. Σε τηλεοπτικές δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή "Open Weekend", η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε ότι δεν έχει γίνει καμία τέτοια συζήτηση μέχρι στιγμής.

«Όχι, δεν έχω κάνει συζητήσεις. Εγώ είμαι στο ραδιόφωνο. Μακάρι να είμαι αυτή που θέλουν! Αν μπορούσα να συνδυάσω το ραδιόφωνο με την τηλεόραση. θα ήταν πολύ ωραία... Με πήρε η μάνα μου και οι φίλοι μου και μου λέγανε συγχαρητήρια... Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, τον γνωρίζω γιατί είχα κάνει πρακτική στο Πρωινό πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Αλήθεια δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Δεν έχω θέμα αν θα είμαι πάνελ ή συμπαρουσιάστρια. Πηγαίνω όπου νιώθω. Μακάρι να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved