Φελίσια Τσαλαπάτη- Μιχάλης Αντιώτης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση του γιου τους, Μάξιμου!
Showbiz

Φελίσια Τσαλαπάτη- Μιχάλης Αντιώτης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση του γιου τους, Μάξιμου!

Το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο σύζυγός της, Μιχάλης Αντιώτης, βάφτισαν τον γιο τους σε κτήμα των βορείων προαστίων, δίνοντάς του το όνομα Μάξιμος- Χρήστος. 

Ο μικρούλης ήταν πραγματικά ένας κούκλος, με την μανούλα του να τον καμαρώνει και να είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ στην ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένειά τους.

Το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο σύζυγός της, Μιχάλης Αντιώτης βάφτισαν τον γιο τους και του έδωσαν το όνομα Μάξιμος- Χρήστος. Από πολύ νωρίς, βρέθηκαν σε γνωστό κτήμα της Παιανίας τα αγαπημένα τους πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι, δίνοντάς τους τις πιο θερμές ευχές τους για τον μικρούλη. Η Φελίσια Τσαλαπάτη, που την είχαμε γνωρίσει και καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, έφερε στον κόσμο το παιδάκι της το 2019 και από εκείνη την ημέρα είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα.

Μπορεί η βάφτιση του μικρού να καθυστέρησε λιγάκι, αλλά όλο το σκηνικό ήταν άκρως εντυπωσιακό, ενώ στη συνέχεια η οικογένεια είχε ετοιμάσει για όλους τους καλεσμένους ένα μοναδικό πάρτι, προς τιμήν του μικρού πρίγκιππά τους. Σε αυτή τη μοναδική βραδιά, ο μικρός Μάξιμος ήταν ο πρωταγωνιστής, ενώ στο πάρτι ο Πέτρος Ιακωβίδης τραγούδησε και ξεσήκωσε όλους τους καλεσμένους!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερο φωτογραφικό υλικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved