Media

Asia Express: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά: «Εδώ μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες»

Gossip-tv Team

Asia Express: Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Χριστίνα Παππά να συγκινείται ιδιαίτερα με την ευγένεια και την καλοσύνη των ανθρώπων εκεί, μιας και τους έχουν βοηθήσει πάρα πολύ με την μετακίνηση, αλλά και τα καταλύματα. 

To αγαπημένο παιχνίδι περιπέτειας έχει ξεκινήσει για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι οι τηλεθεατές το έχουν λατρέψει και παρακολουθούν διαρκώς τις περιπέτειες των ζευγαριών.

Η Χριστίνα Παππά με το γιο της, Δημήτρη είναι ένα από τα ζευγάρια που γνώρισαν κάποιους ανθρώπους που τους βοήθησαν πολύ σε αυτό το ταξίδι της περιπέτειάς τους, μιας και τους μετέφεραν με το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε μέρος του χάρτη και αν πήγαιναν και σε όλες τις δοκιμασίες. Όταν η Χριστίνα Παππά και ο γιος της κατάφεραν να φτάσουν δεύτεροι στον χώρο που βρισκόταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, η Χριστίνα Παππά ξέσπασε σε κλάμματα, μιας και δεν συγκινήθηκε πολύ από την καλοσύνη των ανθρώπων εκεί και μάλιστα τους πρότεινε να έρθουν όποτε το επιθυμούν στην Ελλάδα, για να τους φιλοξενήσει.

Μάλιστα, είπε: "Εδώ μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες. Δεν μπορώ να πιστέψω στην καλοσύνη ορισμένων ανθρώπων. Πώς είναι δυνατόν να έκαναν τόσο δρόμο 60 χλμ να μας πάνε εκεί που θέλαμε και να μας περιμένουν και μάλιστα να μας προσφέρουν και φαγητό. Με συγκινεί η καλοσύνη τους".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved