Media

The 2Night Show: Μακαλιάς: Ο ερχομός της κόρης του και οι επικοί καυγάδες με την Ψυχράμη

Gossip-tv Team

The 2Night Show: O Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για τους «ρόλους» που υπηρετεί με αγάπη τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη διαδρομή του από το τηλεοπτικό «Κάψε το Σενάριο» μέχρι τις παραστάσεις που γεμίζουν ολόκληρα στάδια, μοιράστηκε στιγμές από την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη, την χαρά της αναμονής για το δεύτερο παιδί τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει, με χιούμορ, τους επικούς καυγάδες τους.

Για τον ερχομό της κόρης του, η ίδιος δήλωσε:«Όλοι μου λένε ότι με την κόρη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αλλά είμαι τόσο ερωτευμένος με τον γιο, που δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούν».

Στη συνέχεια της κουβέντας, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα, στην οποία και συμμετέχει και αποκάλυψε πως σκεφτόταν για το αν θα είναι μέρος της παρέας λόγω του ερχομού της κόρης του.

«Πέρυσι σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου στο Ποιος είναι πρωινιάτικα λόγω του δεύτερο παιδιού, δεν ήξερα αν θα αντέξω και την εκπομπή και το θέατρο», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε:«Έχω την ανάγκη να είμαι πιο ενεργός σε αυτό που κάνω αλλά αισθάνομαι ότι τα πρωινά έχουν μια σκαλέτα την οποία έχουν τυποποιήσει όλα τα κανάλια».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για τους επικούς τσακωμούς με την Αντιγόνη Ψυχράμη, δηλώνοντας: «Πολλοί φίλοι μου, μου λένε ότι αισθάνονται άβολα όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να τσακωθούμε πολύ αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι – χέρι και φιλιόμαστε», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τσακώθηκαν στα σκαλιά της… εκκλησίας.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved