Media

Συγκινεί η Δημητροπούλου: «Ήθελα τόσο πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, που θα έκανα τα πάντα...»

Gossip-tv Team

Η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε τηλοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την υιοθεσία της κορούλας της, η οποία, από την πρώτη στιγμή της έχει κλέψει την καρδιά. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει και φέτος μάλιστα πρωταγωνιστεί και στην τηλεοπτική σειρά "Γλυκάνισος".

Η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου "Γειά σου" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη ζωή, αλλά και την καθημερινότητά της με την κόρη της Εύα, την οποία και υιοθέτησε πριν από μερικούς μήνες. Η ηθοποιός τόνισε ότι όλη της η ζωή έχει αλλάξει και πολλές είναι οι φορές που νιώθει ότι έχει υπερδυνάμεις, αλλά νιώθει την απόλυτη ευτυχία.

H Eυγενία Δημητροπούλου είπε χαρακτηριστικά για τον γάμο και την υιοθεσία της κόρης της, Εύας: «Ο γάμος έγινε κατά κύριο λόγο για να ολοκληρωθεί το θέμα της υιοθεσίας, το θέλαμε, αλλά έγινε κυρίως γι΄αυτό… Το τελευταίο διάστημα με το παιδί νιώθω σαν ζογκλερ. Δε θα τρελαθώ, ούτε είμαι από αυτές που θα κουβαλάνε 15 χιλιάδες πράγματα μη τυχόν συμβεί κάτι... Ήθελα τόσο πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί που θα το έκανα ό,τι κι αν χρειαζόταν να περάσω. Δε με απασχόλησε καθόλου το πως θα το δει κάποιος. Με απασχολούσε μόνο το τι θέλω εγώ και ο άντρας μου να κάνουμε. Είχα μόνο αυτό στο μυαλό μου. Δε μπορούσα να μπω στη διαδικασία για το ποια θα είναι η γνώμη των άλλων».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved