Media

Asia Express: Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα: «Όσο καιρό είμαστε εδώ, δεν μας έχει βοηθήσει κανείς»

Gossip-tv Team

Asia Express: Στο σημερινό επεισόδιο (9-10) παρακολουθήσαμε μια άκρως απαιτητική δοκιμασία που στο τέλος είχε και αποχώρηση για το ζευγάρι που θα έφτανε τελευταίο στον τερματισμό. 

Μεγάλες είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι περιπέτειας του Star, Asia Express...

Στη σημερινή δοκιμασία, όλα τα ζευγάρια έπρεπε να κουβαλήσουν μερικά κιλά με αλάτι, κάτι που τους έκανε να μην αντέξουν, μιας και το βάρος ήταν πολύ. Εκεί ήταν που η τραγουδίστρια προδόθηκε από τις δυνάμεις της και έπεσε στο έδαφος. «Ένιωθα τεράστιο πόνο στα πόδια μου και ο πόνος δεν υπήρχε! Τα νεύρα ήταν πάνω από το κεφάλι μου και όταν έχω νεύρα χάνεται η λογική και γίνομαι λίγο κακιασμένη»

Μάλιστα λίγο πριν τη δοκιμασία η τραγουδίστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Εμείς είμαστε λίγο στον κόσμο μας! Δηλαδή έχουμε έρθει εδώ πέρα λίγο σαν παιδική χαρά και απλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μια βγαίνουμε δεύτερες, μια βγαίνουμε τελευταίες. Το κάνουμε και για το κέφι μας και για να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας. Πρέπει όμως να γίνουμε λίγο πιο δυνατές και πιο «πονηρές» λίγο. Βλέπω όλον αυτόν τον καιρό ο ένας να βοηθάει τον άλλον και υπάρχουν ζευγάρια που ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εμάς, όσο καιρό είμαστε εδώ πέρα, δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας. Ποτέ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved