Media

GNTM 5: Η Αλεξία κέρδισε το advantage και κοιμήθηκε μαζί με την φωτογραφία της!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (11-10) η πρώτη μέρα μετά από την αποχώρηση της Κατερίνας βρήκε τις κοπέλες να είναι σκεπτικές για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στη συνέχεια. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων, αποχώρησε η 29χρονη Κατερίνα, η οποία και το μόνο που ήθελε ήταν να πάει στα παιδάκια της, μιας και έτσι και αλλιώς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ένιωθε πολύ περήφανη που είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο.

Η Αλεξία, από την άλλη μεριά ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, μιας και τα πήγε καλύτερα από όλες στην φωτογράφιση για την καμπάνια του γαλλικού αρώματος. Η ίδια, όπως παρακολουθήσαμε και στο σημερινό επεισόδιο, νιώθει πολύ χαρούμενη για αυτό και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Το βράδυ, όπως είπε, κοιμήθηκε αγκαλιά με την φωτογραφία της, για να θυμάται αυτήν την μοναδική στιγμή, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά της, αλλά και το πώς σκέφτεται να διαχειριστεί το πρώτο advantage της φετινής σεζόν, λέγοντας ότι θα λειτουργήσει αυθόρμητα και ότι η πρώτη της επιλογή θα είναι και η πιο σωστή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved