Media

GNTM 5: «Έσταξε φαρμάκι» η Coty για την Αλεξία: «Είναι πολύ ύπουλη και σίγουρα έχει στρατηγική»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο και λίγο πριν από την έναρξη της απαιτητικής φωτογράφισης για ακόμα μια αποχώρηση, μεγάλη συζήτηση έγινε μεταξύ των διαγωνιζόμενων για το advantage που θα έχει η Αλεξία στο ερχόμενο challenge. 

H Coty δεν δίστασε να μιλήσει με αρκετά αιχμηρό λόγο και τόνισε ότι πιστεύει πώς η Αλεξία είναι πολύ ύπουλη σαν χαρακτήρας και πώς θα κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει στρατηγικά.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM σειρά είχε ακόμα μια δοκιμασία αποχώρησης, που θα οδηγούσε μια κοπέλα εκτός του σπιτιού του ριάλιτι. Μόλις οι κοπέλες διάβασαν το σχετικό μέιλ και ενημερώθηκαν για το τι τους περιμένει περίπου στην φωτογράφιση, μεγάλη συζήτηση έγινε για το πώς η Αλεξία θα διαχειριστεί το advantage της.

Ανάμεσα στις κοπέλες που μίλησαν "έξω από τα δόντια" ήταν η Coty, η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν φαίνεται να συμπαθεί και πάρα πολύ την συμπαίκτριά της.

Η Coty είπε χαρακτηριστικά για την Αλεξία: "Η Αλεξία δεν είναι όπως φαίνεται, σίγουρα έχει στρατηγική και θα την χρησιμοποιήσει στο advantage της. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί και αν θα το δώσει σε κάποια που την θεωρεί αντίπαλό της ή καλύτερη τέλοσπάντων από εκείνη. Είναι γάτα είναι πονηρή και σίγουρα θα χρησιμποιήσει στρατηγική για το advantage ή disadvantage"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved