Media

GNTM 5: Το girly concept και το πρώτο disadvantage που «πάγωσε» τις διαγωνιζόμενες!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Μετά από την διαδικασία της επιλογής της, η Αλεξία είπε ότι το μόνο που την  ενδιαφέρει είναι να κερδίσει τον διαγωνισμό και όχι να κάνει φιλίες ή να είναι γλυκούλα!

Το πρώτο disadvantage της σεζόν ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για όλες τις κοπέλες, εκτός της Αλεξίας φυσικά, που είχε κερδίσει το προηγούμενο challenge.

Στην σημερινή φωτογράφιση του GNTM, τα κορίτσια έπρεπε να μεταμορφωθούν σε pin up girls, που εί8ναι κάτι παρόμοιο με beauty queens, με τον Τάσο Σοφρωνίου να τονίζει πώς ο, τι και να κάνουν τα κορίτσια θα πρέπει να είναι extreme, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δείχνουν ευδιάθετες και χαρούμενες.

Η Αλεξία είχε την δυνατότητα να επιλέξει με ποιο αυτοκίνητο θα φωτογραφηθεί. Η διαγωνιζόμενη μάλιστα είπε ότι τα vintage αυτοκίνητα είναι από τα αγαπημένα της και ότι το όλο concept ήδη την έχει ενθουσιάσει!

Τρία λεπτά είχαν για να φωτογραφηθούν όλες οι κοπέλες εκτός από τρεις που θα είχαν ένα μόνο λεπτό διαθέσιμο, για να καταφέρει να βγάλει την καλύτερη λήψη.

Η Αλεξία επέλεξε την Βικτώρια, γιατί είπε ότι είναι γρήγορη και πιστεύει ότι μπορεί να το βρει πολύ εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες.

Στη συνέχεια, επέλεξε την Μάρα, με την μαμά της, Μιχαέλα, να ανησυχεί πολύ για την κόρη της, που στο προηγούμενο σετ δεν τα είχε πάει τόσο καλά και ήθελε σε αυτήν την δοκιμασία να τα καταφέρει.

Τέλος, επέλεξε την Μαρίτα, το plus size model που κατάφερε να φτάσει στο προηγούμενο challenge στο top 3.

Η Αλεξία μάλιστα είπε μετά την όλη διαδικασία της επιλογής:

"Επέλεξα αυτά τα άτομα για το disadvantage για να δείξω ότι τίποτα δεν μου περνάει απαρατήρητο. Έχω έρθει εδώ με έναν συγκεκριμένο στόχο και αυτός είναι μόνο να κερδίσω. Δεν με νοιάζει να γίνω αγαπησιάρα ή γλυκιά, με ενδιαφέρει να κάνω μόνο τη δουλειά μου..."

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved