Media

GNTM 5: Συγκινήθηκε on set η Μικαέλα: «Δεν μπορούσα να φέρω στον κόσμο άλλο παιδάκι...»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (11-10) η 46χρονη Μικαέλα συγκινήθηκε πολύ με την αγάπη που δέχτηκε από όλες τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, οι οποίες την υποστήριξαν πολύ όταν ήρθε η σειρά της να φωτογραφηθεί. 

Στο σημερινο επεισόδιο (11-10) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept, με τις 20 διαγωνιζόμενες να είναι καθ' όλα έτοιμες να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους στην δοκιμασία.

Η φωτογράφιση είχε πολλές επιρροές από τα 60s και όλες οι κοπέλες έπρεπε να μεταμορφωθούν σε pin up girls, η όπως είπε και ο Τάσος Σοφρωνίου σε beauty queens.

Όταν ήρθε η σειρά της Μικαέλας, όλες οι κοπέλες την χειροκρότησαν και της έδωσαν θάρρος για να τα πάει τέλεια. Λίγο αργότερα, η ίδια προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση!

Η Μικαέλα, λίγο πριν ξεκινήσει την φωτογράφισή της είπε χαρακτηριστικά:

«Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κουβέντα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved