Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Όλα όσα αποκάλυψε για τα επόμενα επεισόδια από το «Μαύρο Ρόδο»!

Gossip-tv Team

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», φιλοξενήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον ρόλο του και τη ζωή του.

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει πολύ μέσα απο τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θεάτρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Ελένη" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά "Μαύρο Ρόδο", εκείνον του Λευτέρη και φυσικά έδωσε και λεπτομέρειες για την εξέλιξη της σειράς.



Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε πώς ανέλαβε τον ρόλο του Λευτέρη στο «Μαύρο Ρόδο»: «Επειδή μιλήσαμε πολύ νωρίς με την παραγωγή, είχα το περιθώριο να διαλέξω ανάμεσα σε ορισμένους ρόλους, αλλά μου άρεσε αυτός ο τύπος».


Σχετικά με τον γάμο του Λευτέρη με την Πολυξένη, την οποία υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά, εξήγησε ότι η σχέση των δύο ηρώων ξεκίνησε απ' όταν ο Λευτέρης ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα, τη μητέρα της Ελισάβετ. «Ο χαρακτήρας της Πολυξένης έχει παρασκήνιο. Ο Λευτέρης την αγαπά, αλλά δεν έχει κάποια υστερόβουλη σκέψη» ανέφερε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.


Για την τηλεοπτική του κόρη σχολίασε: «Η Ελισάβετ κουβαλούσε τραύματα που δεν μοιράστηκε με τον Λευτέρη. Συνέβη και το άλλο περιστατικό, οπότε το μοναστήρι ήταν μονόδρομος για εκείνη». Συμπλήρωσε ότι για τον Λευτέρη η φυγή της Ελισάβετ στο μοναστήρι είναι «πληγή» και εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει να δοκιμάσει την κοσμική ζωή. Αποκάλυψε μάλιστα πως σε μία προσεχή σκηνή, ο Λευτέρης από μία κουβέντα θα υποψιαστεί το σκηνικό που βίωσε η Ελισάβετ στη φάρμα.

«Η σειρά δεν είναι καθαρά θρησκευτική, έχει τα πάντα μέσα», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τη μεγάλη παραγωγή του MEGA.


Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved