Media

Μουδιασμένη on air η Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξεκινούσα έτσι την εκπομπή μου...»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μπακοδήμου, στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, εμφανίστηκε προβληματισμένη μιας και το πρώτο θέμα που τέθηκε επί τάπητος ήταν όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τον βιασμό της 12χρονης κοπέλας.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της, με μια περίεργη διάθεση, μιας και με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, έχουμε συγκλονιστεί όλοι.

Η Μαρία Μπακοδήμου, κατά την έναρξη της εκπομπής της, μίλησε για το θέμα του βιασμού κατ΄εξακολούθηση του 12 χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, μιας και όπως όλα δείχνουν το κουβάρι έχει ξεκινήσει να ξετυλίγεται και όλα όσα θα απολαυφθούν ακόμα, θα μας συγκλονίσουν. Στην έναρξή καλωσόρισε μια ψυχολόγο και τον πρόεδρο αστυνομικών προκειμένου να μιλήσουν για την υπόθεση.

«Γεια σου, γεια σου! Καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα! Αλλάξαμε ώρα, στις 15:00 από σήμερα. 15:00 με 17:30, το “Γεια σου” θα είναι μαζί σας... «Που να το περίμενα ότι τόσα χρόνια κάνοντας ψυχαγωγία, θα έρθει η ώρα να ξεκινήσω την εκπομπή με μια ψυχολόγο κι έναν πρόεδρο αστυνομικών γιατί η επικαιρότητα είναι μαύρη κι άραχνη, θα έλεγα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved