Media

Ιωάννα Παππά: Οι αλλαγές στη ζωή της με τον γιο της και ο πόνος της απώλειας που τη στιγμάτισε

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show».

Η γνωστή ηθοποιός πιο ανανεωμένη και λαμπερή, αναφέρθηκε στις αλλαγές, οι οποίες ήρθαν στη ζωή της, τα τελευταία χρόνια.

«Δεν πίστευα ότι θα φτάναμε εδώ γιατί στην αρχή μέχρι να αποκτήσεις επαφή με το παιδί δεν καταλαβαίνεις ότι είναι άνθρωπος. Τώρα έχουν μπει όλα σε μια τροχιά, μιλάει, ζητάει και όλα αυτά σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη και ανησυχείς λιγότερο».

Και πρόσθεσε:«Ο γιος μου ξέρει ότι δουλεύω στο θέατρο και ότι είμαι ηθοποιός αλλά δεν με έχει δει στην τηλεόραση. Φέτος το καλοκαίρι τον πήγα στην Επίδαυρο».

Στο πως κατάφερε ο γιος της να την κάνει πιο κοινωνική, απάντησε:«Έγινα κοινωνική επειδή και ο γιος μου είναι κοινωνικός, χαιρετάει όλο τον κόσμο που δεν ήξερα ενώ μένω 7 χρόνια εκεί».

Στη συνέχεια η Ιωάννα Παππά μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα, και εξήγησε τι αναθεώρησε στη ζωή της μετά από αυτή την οδυνηρή απώλεια.

«Η μητέρα μου έφυγε από κορονοϊό. Ήταν σοκαριστικό. Η μητέρα μου μπήκε στο νοσοκομείο και δεν μπορούσαμε να τη δούμε. Μιλήσαμε το τελευταίο απόγευμα πριν μπει και μετά ποτέ ξανά. Είναι σκληρό, πάντα πονάει. Ήταν ένα μήνα στο νοσοκομείο, το πιο σκληρό είναι ότι πρέπει να μείνει προστατευμένος και ο υγιής και ο ασθενής, δεν μπορεί να υπάρξει επαφή».

Και συμπλήρωσε:«Μεγαλώνοντας ξέρεις ότι μπορεί να έρθει η στιγμή που κάποιος δικός σου θα φύγει, οπότε προσπαθείς να φτιάξεις τη σχέση σου, να έχεις πει αυτά που θέλεις».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved