Media

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μου αρέσει ο άλλος να με κυνηγάει, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο»

Gossip-tv Team

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα «τσάκωσαν» οι τηλεοπτικές κάμερες σε έξοδό τους και όπως ήταν φυσικό τους κατέκλυσαν από ερωτήσεις.

Στην ερώτηση για την πρόσφατη αλλαγή σπιτιού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε:«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες».

Και συμπλήρωσε ο Στάθης Σχίζας:«Πρέπει να μετέφερα 100 κούτες με ρούχα της Αλεξάνδρας. Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor. Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ, πόσω μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου.Αν πηγαίναμε μαζί, επειδή είναι παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να επιβιώσεις για τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, εγώ θα κοιτούσα να επιβιώσει η Αλεξάνδρα. Θα τσακωνόταν με κάποιον, θα έμπαινα εγώ στη μέση. Νομίζω δεν θα μου έκανε καλό».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε σε σχετική ερώτηση για τις επαγγελματικές προτάσεις: «Να κάνω μόνη μου πρόταση; Γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ο άλλος να με κυνηγάει και όχι να τις κάνω μόνη μου. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα με έβλεπες να το κάνω εγώ. Δόξα τω Θεώ έχω την επιχείρησή μου, τους φίλους μου, τον άνδρα μου… Είμαι γεμάτη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved