Media

Tέτα Καμπουρέλη: Απαντά στον Γκουρούση μετά τις δηλώσεις «φωτιά» για τον νυν σύντροφό της

Gossip-tv Team

Η Τέτα Καμπουρέλη ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση στο Πρωινό που «τα έχωσε» στο νυν σύντροφο της.

«Θα βγει το διαζύγιο κοινή συναινέσει σε λίγο. Πρώτα ο Θεός. Το γεγονός ότι έχω τρία παιδιά με τον κ. Γκουρούση με κάνει να μην απαντήσω… Έχουμε περάσει μαζί 40 χρόνια και μιλάμε όταν είναι απαραίτητο για τα παιδιά μας. Δεν θέλω να απαντήσω, τουλάχιστον σήμερα.» είπε χαρακτηριστικά!

Η Τέτα τόνισε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Όταν ένα ζευγάρι φτάνει να μην μπορεί άλλο, πρέπει να χωρίζει. Αυτή είναι η άποψή μου. Έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μας, έχουμε και τα εγγόνια μας. Έχουμε πολλά κοινά μαζί. Όταν υπάρχουν παιδιά και δουλειές είναι αναπόφευκτο να μη μιλάς με τον πρώην ή την πρώην σύζυγό σου. Έχουμε πολλά κοινά. Είμαστε καλά, όσο μπορούμε».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης είπε στο Πρωινό:

«Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Γκουρούσης: Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι σπόντες για τον σύντροφο της Καμπουρέλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved