Media

Μαρία Τζομπανάκη: Οι απίστευτες ομοιότητες του γάμου της με τον γάμο Βασιλικής & Μαθιού

Gossip-tv Team

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού πραγματοποιήθηκε και το ζευγάρι τήρησε όλες τις παραδόσεις, με την «καπετάνισσα Καλλιόπη» να σέρνει τον πρώτο χορό στο έργο.

Η Μαρία Τζομπανάκη ως βέρα Κρητικιά έδειξε να απολαμβάνει τον χορό «χανιώτη» όπου η πεθερά με τη νύφη χορεύουν μαζί. Μετά το μυστήριο όπως είδαμε οι καλεσμένοι βρέθηκαν σε χώρο δεξιώσεων του χωριού για να ζήσουν οι νεόνυμφοι όμορφες στιγμές και να μοιραστούν τη χαρά τους με συγγενείς και συγχωριανούς.

Η Καλλιόπη, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας λευκά κοσμήματα πέρλες, σήκωσε τη νύφη της, τη Βασιλική, ρόλο που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και άρχισαν να σέρνουν τον χορό μαζί με άλλους καλεσμένους.

Αυτές οι σκηνές θύμισαν τον γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη στην Κρήτη το 2016. Η ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Γιάννη Βάλβη και τήρησε με την σειρά της τότε όλες τις παραδόσεις.

Μέσα από το Tlive οι τηλεθεατές θυμήθηκαν πως ο γάμος της Μαρίας Τζομπανάκη φέρει αρκετά στοιχεία με τον γάμο ανάμεσα στον Μαθιό και την Βασιλική στη σειρά «Σασμός». Μάλιστα, ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης ήταν εκείνος που την είχε συνοδέψει στην εκκλησία.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved