Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή στη ζωή μου»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην «Ελένη» για την σύζυγό του, αλλά και τον μποέμ πατέρα του, ο οποίος είχε μία κόρη στην Κολομβία.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, και τον γιο του, τονίζοντας πως οι δύο τους είναι η ουσία της ζωής του.

«Ο Αναστάσης και η Λένα είναι η ουσία της ζωής μου. Ο γιος μου είναι ο πρίγκιπας μας. Υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή στη ζωή μου. Πορευόμαστε μαζί στα άσχημα και τα όμορφα», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα του και την αδερφή του από την Κολομβία, την οποία η μητέρα του αποδέχτηκε και έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Ο πατέρας μου ήταν μετανάστης. Όταν ήταν 11 χρονών ταξίδεψε με την οικογένεια του στη Βραζιλία. Έχω μία αδελφή από την Κολομβία, 12 χρόνια μεγαλύτερη μου και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Με την αδελφή μου δεν είπαμε ότι επειδή είμαστε αδέλφια πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε καλή σχέση, τη χτίσαμε από το μηδέν. Θυμάμαι όταν πήγα στην Κολομβία στο σχολείο της κόρης της, είδα το όνομα της, Σοφία Ρομέρο Μπουρδούμης και συγκινήθηκα», είπε ο ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων», η οποία παρουσιάζεται στο θέατρο Παλλάς.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved