Media

Εξομολογητική η Άννα Κουτσαφτίκη: «Όταν έπιασα πάτο στη ζωή μου, στράφηκα στον Θεό»

Gossip-tv Team

Η Άννα Κουτσαφτίκη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την πίστη της στη θρησκεία, ενώ εξομολογήθηκε και το τι την ώθησε προς εκείνη την κατεύθυνση. 

Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα.

Η Άννα Κουτσαφτίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Δυο στη Μία" και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ 'ολης της ύλης στη Ζωή Κρονάκη και στον Δημήτρη Γιατζόγλου. Η ηθοποιός μίλησε για το πόσο πολύ πιστεύει στην δύναμη της θρησκείας ενώ δεν δίαστασε να εξομολογηθεί και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή τη θεωρία.

«Πιστεύω στον Θεό απόλυτα. Έχω πίστη, έχω ελπίδα για κάτι καλύτερο αργότερα, γιατί πιστεύω ότι όταν φεύγουμε από αυτή τη ζωή, υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο, γιατί έχουμε ψυχή. Η ψυχή δεν γίνεται να πεθαίνει. Όλα αυτά μου δίνουν πολύ σημαντικά εφόδια... Πολλές φορές, όταν αποφάσισα εγώ να πάω προς τα εκεί με ανοιχτή καρδιά και ταπείνωση. Έπιασα πάτο στη ζωή μου κάποια στιγμή, πέρασα πολύ δύσκολα και δεν είχα άμυνες, ήμουν τόσο διαλυμένη. Και πάνω στη διάλυση, έρχεται (η πίστη) και σε βρίσκει».

«Πάρα πολλά. Θεωρώ ότι η Εκκλησία με τον τρόπο που λειτουργεί σε ένα κομμάτι της δεν μεταφέρει το νόημα της ουσιαστικής Ορθοδοξίας ή των λόγων του Χριστού και της ζωής του», ενώ εξομολογείται: «Αγαπώ πολύ τα μυστήρια της Εκκλησίας, τη Θεία Κοινωνία, με μεταμορφώνει, με αλλάζει, με ηρεμεί»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved